Δίνουν και παίρνουν οι μεταγραφές τραπεζικών στελεχών. Με μεσαία κυρίως στελέχη από τον ανταγωνισμό ενισχύεται η Τράπεζα Πειραιώς. Από τη Eurobank πήρε το Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, που τοποθετήθηκε στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου. Ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι γνώστης του τουριστικού κλάδου, καθώς διετέλεσε στέλεχος ξενοδοχειακών ομίλων και ήταν υπεύθυνος στη Eurobank για τις ξενοδοχειακές μονάδες της.

Από τη Eurobank προέρχεται και ο Στ. Ανδριάνης, ο οποίος προσλήφθηκε για να βοηθήσει στην επιτροπή πιστοδοτήσεων.

Από την Εθνική, εκτός της Φωτεινής Ιωάννου, η οποία τοποθετήθηκε στο corporate, λέγεται πως προς την Πειραιώς οδεύει κι άλλο ένα στέλεχος, που θα ενταχθεί στις εταιρικές χορηγήσεις.

Από την RBU, τη μονάδα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, αποχώρησε πρόσφατα ο Ε. Κάββαλος. Πιο πριν είχε αναβαθμιστεί ο Θ. Τζούρος, που πλέον είναι το Νο 2 κάτω από τον Σπ. Παπασπύρου και η πρόσληψη του Γ. Χριστόπουλου ως συμβούλου διοίκησης, με ευθύνη την παρακολούθηση της RBU.

Στην Εθνική, ο κ. Αρκάδης θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, υπεύθυνος για τη ναυτιλία, ενώ ο Β. Καραμούζης πήρε θέση, τελικώς, στη διεύθυνση Επενδύσεων.

Σε ό,τι αφορά την Alpha, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει απόφαση για αποχώρηση από διευθυντικές θέσεις για όσα στελέχη κλείνουν το 62ο έτος. Αν ισχύει η πληροφορία, τότε αναμένεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές.