Το VivaWallet, ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία με τη σημαντικότερη κινέζικη ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών Alipay.

Η συνεργασία αυτή δίνει σημαντικό εμπορικό πλεονέκτημα στο σύνολο των επιχειρήσεων που έχουν VivaWallet λογαριασμό, καθώς τους ανοίγει τις πόρτες σε νέους πελάτες από την πολλά υποσχόμενη αγορά της Κίνας. Ο πελάτης σκανάρει απλά με το κινητό του τηλέφωνο το QR code που βρίσκεται τοποθετημένο στο ταμείο και η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Προκειμένου ένας επαγγελματίας να αποκτήσει τη δυνατότητα να λάβει πληρωμές με Alipay, αρκεί απλά να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό λογαριασμό VivaWallet και να εκτυπώσει το ειδικό QR code που θα βρει στο ηλεκτρονικό του «πορτοφόλι». Πληρωμή με Alipay, γίνεται επίσης μέσα από τις συσκευές VivaWallet POS.

«Τη φετινή σεζόν μόνο, περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες από την πολλά υποσχόμενη αγορά της Κίνας αναμένεται να επισκεφτούν τουριστικές περιοχές όπως π.χ. η Σαντορίνη, η Μύκονος ή ακόμη και το κέντρο των Αθηνών. Ο αριθμός αυτός προβλέπεται να αυξηθεί θεαματικά μέσα στα επόμενα χρόνια και για αυτό το λόγο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από τη σημαντική αυτή συμφωνία με το Alipay, καθώς για πρώτη φορά στη χώρα μας, επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε μια από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες συναλλαγών στον κόσμο, με εκατοντάδες εκατομμύρια συνδρομητές. Για το VivaWallet, η εξέλιξη αυτή, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας στο εξωτερικό», δήλωσε σχετικά ο Chief Marketing Officer του VivaWallet κ. Πάνος Τσάκος.