Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολυμπιακός, με τον Πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να εύχεται υγεία και επιτυχίες και το 2017!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο 2016, στο οποίο η «ερυθρόλευκη» οικογένεια έζησε μοναδικές στιγμές και πανηγύρισε ένα ακόμα πρωτάθλημα και τόνισε ότι το 2017 άπαντες θα κάνουν ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Παράλληλα, μίλησε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και προέρχονται από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού. «Φέτος, μπορώ να πω ότι είμαι και ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω στην πρώτη ομάδα και ανάμεσά μας, παιδιά δικά μας από την Ακαδημία, να μπορούν να διαπρέπουν και την Κυριακή στους αγώνες της Super League», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, καλωσόρισε στην οικογένεια του Ολυμπιακού τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αλί Σισοκό και ευχήθηκε σε όλους υγεία, χαρά και επιτυχίες!

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Να έχουμε υγεία, χαρές και ό,τι επιθυμεί ο καθένας από εσάς, να το βρει μέσα στο 2017.

Το 2016 ήταν μία χρονιά, που η ομάδα μας για άλλη μία φορά πρωταγωνίστησε και πήρε το πρωτάθλημα. Ζήσαμε ιδιαίτερες χαρές. Όπως ξέρετε όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε συνεχώς. Αυτό που όλοι πρέπει να καταλάβουμε και κάποιος πρέπει να το υπενθυμίζει συνέχεια, είναι ότι στον Ολυμπιακό είμαστε μία οικογένεια και επίσης προσφέρουμε ό, τι χρειάζεται σε όλους, είτε είναι στις Ακαδημίες είτε είναι στην πρώτη ομάδα, για να μπορούν κάθε εβδομάδα να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα στο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε απαιτήσεις και από όλους εδώ μέσα, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται, είτε είναι παίκτες, είτε ανήκουν στο προπονητικό επιτελείο, είτε σε οποιαδήποτε θέση μέσα στο προπονητήριο, μέσα στην ομάδα. Είναι η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο, μέσα στο προπονητικό κέντρο, αλλά και από όλους τους φιλάθλους μας, η οποία μας υποχρεώνει, όσο δύσκολο και να είναι ορισμένες φορές, να κερδίζουμε συνέχεια και να είμαστε οι καλύτεροι.

Εμείς από την πλευρά μας και για το 2017 θα προσπαθήσουμε ό,τι κάνουμε κάθε χρόνο. Να δώσουμε ότι ακριβώς χρειάζεται για να μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Φέτος, μπορώ να πω ότι είμαι και ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω στην πρώτη ομάδα και ανάμεσά μας, παιδιά δικά μας από την Ακαδημία, να μπορούν να διαπρέπουν και την Κυριακή στους αγώνες της Super League. Για εμάς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε όλοι μαζί. Έχουν δοθεί αγώνες γι’ αυτό και πολλή δουλειά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που το έχουμε πετύχει.

Επίσης, θα ήθελα να καλωσορίσω και τους δύο νέους παίκτες, οι οποίοι ήρθαν τώρα στην ομάδα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Θα ήθελα και όλοι εδώ πέρα μέσα, όλοι στην ομάδα, να τους εξηγήσουν, θα έχουν ακούσει, αλλά καλό θα είναι να ακούσουν και από τον καθένα ξεχωριστά εδώ μέσα, τι σημαίνει Ολυμπιακός, τι είναι ο Ολυμπιακός, για την οικογένεια του Ολυμπιακού, ότι συνέχεια ονειρευόμαστε για κάτι καλύτερο.

Σας εύχομαι υγεία, για άλλη μία φορά, χαρές και επιτυχίες»!

Πηγή: gavros.gr