Νέος συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ξέσπασε νέα πυρκαγιά, σε περιοχή χαμηλής βλάστησης στη λεωφόρο Αναβύσσου Αττικής, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Στο σημείο έφτασαν και ξεκίνησαν να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει καεί ένα πυροσβεστικό όχημα, δύο αυτοκίνητα και ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Κοινοτικοί παράγοντες υποπτέυονται το ενδεχόμενο εμπρησμού, αφού, όπως υποστηρίζουν, σε διάστημα μιας εβδομάδας υπάρχουν τρεις διαφορετικές φωτιές και αρκετές αναζωπυρώσεις.
Τρεις πυροσβέστες υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.


 
 
Ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης κάλεσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους, για να μην εισπνεύσουν τους καπνούς που έχουν δημιουργηθεί από τη φωτιά, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ότι η φωτιά είναι σε οικόπεδα ανάμεσα σε κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή.