Με δύο πρόσωπα εμφανίζεται η ΑΥΓΗ στην σημερινή της έκδοση. 

Η εφημερίδα στην παραπολιτική της στήλη αφού κάνει αναφορά στην μήνυση Καμμένου στους δημοσιογράφους των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ την οποία χαρακτηρίζει εύλογη, για την εισβολή των αστυνομικών σε γραφεία εφημερίδας και την σύλληψη του διευθυντή της δεν υπάρχει χαρακτηρισμός, αναφέρεται και στην περίπτωση της αγωγής που έχει καταθέσει ο Υπουργός Άμυνας στον Ανδρέα Πετρουλάκη η οποία αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η καταδίκη κάποιου επειδή ...εξέφρασε τη γνώμη του είναι δρόμος ολισθηρός και η συμπαράσταση όλων στον Ανδρέα Πετρουλάκη είναι δεδομένη και αυτονόητη".
 
Παρεμβάσεις υπέρ του δημοσιογράφου - γελοιογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη, με αφορμή της εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Να θυμίσουμε ότι με την αγωγή του ο Πάνος Καμμένος ζητά αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ.

Ο υπουργός «αξιώνει» την καταδίκη του για ένα κείμενο- πολιτική κριτική που ανάρτησε ο Ανδρέας Πετρουλάκης στο protagon, προ διετίας, με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Έχουν αρχίσει να του μοιάζουν».