Τα σουηδικά μοντέλα που έχουν κερδίσει μια θέση μεταξύ των πλέον δημοφιλών μοντέλων της κατηγορίας τους χάρη στο συνδυασμό της σκανδιναβικής φιλοσοφίας, των premium χαρακτηριστικών τους και του πλούσιου εξοπλιστικού τους προφίλ διατίθενται στην ελληνική αγορά σε νέες ελκυστικές τιμές που τα καθιστούν πιο προσιτά από ποτέ.

Αναλυτικότερα, η τιμή εκκίνησης τόσο για το S60 όσο και για το V60 στη βασική έκδοση Kinetic με τον νέας τεχνολογίας υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Τ3 των 1.498 κ.εκ. ισχύος 152 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων διαμορφώνεται σε 24.300 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιπλέον της ιδιαίτερα προσιτής τιμής η έκδοση Kinetic προσφέρει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βασικό εξοπλισμό, στα στοιχεία του οποίο περιλαμβάνονται:
o Το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety 2ης γενιάς
o Αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής
o Σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις
o ABS με έκτακτη υποβοήθηση πέδησης
o Σύστημα δυναμικού ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης με προηγμένο σύστημα ελέγχου ευστάθειας, έλεγχο υποστροφής/υπερστροφής και σπορ λειτουργία
o Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο δερμάτινο τιμόνι, ρυθμιζόμενο σε ύψος/βάθος
o Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα
o Σύστημα αυτόματης διακοπής/εκκίνησης κινητήρα (Start/Stop)
o Cruise Control
o Αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού με σύστημα ελέγχου του αέρα καμπίνας
o Ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες και ηλεκτρικά παράθυρα μπρος/πίσω
o Φώτα ημέρας LED εμπρός
o Ηχοσύστημα Performance με ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη 5”, CD Player, με 6 ηχεία και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι
o Πακέτο εσωτερικού φωτισμού I. Περιλαμβάνει απλό και LED φως εμπρος-πίσω σε οροφή, φώτα ανάγνωσης, χώρο αποσκευών, εμπρός ντουλαπάκι, σκιάδια κλπ.
o Ζάντες αλουμινίου με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών

Για εκείνους ωστόσο που επιθυμούν ακόμα περισσότερα σε επίπεδο εξοπλισμού υπάρχει η εξοπλιστική έκδοση Livstyl η οποία διατίθεται από 27.330 ευρώ και για τα δύο 60άρια προσφέροντας επιπλέον:
o Ενεργοί κατευθυντικοί προβολείς με τεχνολογία Dual-Xenon
o Ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη TFT οθόνη 8” υψηλής ανάλυσης
o Αυτόματοι αντιθαμβωτικοί καθρέπτες, εξωτερικοί και εσωτερικοί
o Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με φωτισμό εδάφους
o Σύστημα πλυσίματος προβολέων υψηλής πίεσης
o Αισθητήρες παρκαρίσματος στον πίσω προφυλακτήρα
o Ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με έγχρωμη οθόνη 7”, με DVD player, Bluetooth σύνδεση και 8 ηχεία
o Σύστημα πλοήγησης Sensus Navigation
o Πακέτο εσωτερικού φωτισμού II. Επιπλέον του πακέτου I περιλαμβάνει φώτα LED στις εμπρός πόρτες, στις θήκες και χαμηλά στη βάση, στις εμπρός ποτηροθήκες και στη δεύτερη σειρά καθισμάτων

Τέλος, υπάρχει πάντα η επιλογή της έκδοσης R-Design για εκείνους που επιθυμούν ένα πιο σπορτίφ σύνολο, η αρχική τιμή της οποίας τοποθετείται στα 28.210 ευρώ για την έκδοση κινητήρα Τ3.

Πλην των νέων προσιτών τιμών και ό,τι αυτές συνεπάγονται σε οφέλη για τους ιδιώτες, αξίζει να σημειωθεί ότι τα S60 και V60 στην έκδοση Τ3 αποτελούν μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση και για τους εταιρικούς στόλους καθώς εκτός από τις νέες ελκυστικές τους τιμές, επιβαρύνονται με φορολογικό συντελεστή 14% αποτελώντας την ιδανικότερη πρόταση της κατηγορίας και για τους εταιρικούς χρήστες.