Ο Lionel Messi είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, οπότε είναι λογικό κάθε του κίνηση να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο 29χρονος αστέρας φημίζεται για το γούστο του και στα αυτοκίνητα, μιας και έχει στην κατοχή του κάποια από τα καλύτερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.

Ένα από αυτά είναι και η Maserati GranTurismo MC Stradale του 2012, που πρόσφατα βγήκε προς πώληση.

Πωλείται από έναν Γερμανό dealer ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν πως στο παρελθόν κάτοχος του αυτοκινήτου ήταν ο Messi. Εντυπωσιακό σε εμφάνιση με την μαύρη ματ βαφή και τις κόκκινες λεπτομέρειες, παίρνει κίνηση από έναν V8 με κυβισμό 4,7lt. που αποδίδει 450 Ps.

Οι επιδόσεις του μοντέλου είναι εκρηκτικές με τα πρώτα 100 Km/h να καλύπτονται σε 4,5sec. ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 300 Km/h.

Το γεγονός πάντως πως ιδιοκτήτης ήταν ο Messi, έχει ανεβάσει την τιμή του μοντέλου. Έτσι με 46.000km, σύμφωνα με το capital.gr, η τιμή του κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται περίπου στα €90.000 και η τιμή του συγκεκριμένου βρίσκεται στα €119.000! Αξιοσημείωτο πάντως είναι πως όταν ήταν στα χέρια του Messi ήταν λευκό, όπως φαίνεται στην φωτογραφία και πρέπει να έγινε αργότερα η αλλαγή σε μαύρο ματ.